Kávéautomaták napi 50 adagig

Jura Imressa xs90 One Touch 

Csak egy gombnyomásra van szükség, hogy elindítsa az IMPRESSA XS9 kávégéppel elkészíthetö hét különbözö, egyéni programozású specialitás valamelyikének készítését. Használja a professzionális Cappuccino tejhabosítót, amellyel könnyedén elkészíthet olyan közkedvelt italokat, mint a Cappuccino vagy a latte macchiato.


A kávékifolyó magassága korlátozás nélkül állítható, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag bármilyen méretü csészét vagy poharat használhat. A kávégépben két külön, integrált felfűtési rendszer gondoskodik arról, hogy zökkenömentesen, azonnal át lehessen kapcsolni a forró víz adagolásáról a gözadásra.


A kávépor-tartályban egy második, elöre örölt kávéfajta kaphat helyet, hogy Önnek még több változatban legyen lehetösége a kávékészítésre.

Dimenziók: H470xW410xD390

Súly: 14Kg

Kiadagoló magasság: 7-14,5cm

Kávéörlemény felhasználás: 7/16g

Víztartály: 5,7l

Teljesítmény: 20-40W

Kávébab tartály kapacitása: 280g

Frisstej felszívbó Cappuccino fej: IGEN

OneTouch: IGEN

Azkoyen Vitale S

Mindent tud amit a nagyok, csak kicsiben!

A Vitale tervezésénél a mérnökök arra helyezték a legnagyobb hangsúlyt hogy megtervezzék a megszokott kíváló Azkoyen minöség megtartása mellett létrehozzanak egy olyan asztali gépet ami mindent tud amit a nagyok, de mégis helytakarékos és azstali kivitel legyen, ugyanakkor strapabíró és nagy kapacitású. 

Ez a kis gép 3 db egyenkén 1 Kg kapacitású tartállyal rendelkezik melyekbe kávé, tejpor és egy válastahtó termék helyezhetö. Olaszos precizitással fözi le a 7 választható termék bármelyikét szinte hangtalanúl. 

Az acél daráló és az olasz fözöegység a legkíválóbb kávét készíti el Önnek! A gép a frissen darált kávéval pillanatok alatt 7 féle tökéletes terméket képes a bögrégbe vagy poharakba varázsolni!

Vélasztható termékek (Csokoládéval):

  • Persszó kávé

  • Hosszú kávé

  • Kávé + Kis tej

  • Tejes kávé (Latte)

  • Cappuccino

  • Forró csoki

  • Tejszínes csoki

Dimenziók: H590x W305x D410, 24Kg

Kiadagoló magasság: 16,5cm

Kávéörlemény felhasználás: 8g

Víztartály: 5l

Teljesítmény: 20-40W

Kávébab tartály kapacitása: 1Kg

Frisstej felszívbó Cappuccino fej: NEM

Címünk

H-1238 Budapest

Helszinki út 120

Nyitvatartás

H- P: 8:30 - 15:00

​​SZ- V : zárva

Kapcsolat

+36-30-697-0645

info@szitien.hu

Közösségi

© 2020 Szitién Kft. - Minden jog fenttartva!